چگونه خودم می توانم دیوار و سقف را رنگ کنم؟
آموزش رنگ آمیزی دیوار و سقف بصورت ساده بدون نیاز به تخصص.
چگونه خودم می توانم دیوار و سقف را رنگ کنم؟
برای اینکه بخوام خانه یا محل کار خودم را رنگ کنم باید چکار کنم و چه وسایلی نیاز دارم؟
یک مقاله فوری، کاربردی و البته در عین خلاصه بودن آن بسیار جامع برایتان آماده کرده ایم که در این مقاله می توانید به طور کامل آموزش ببینید که چگونه می توانید آپارتمان، اتاق و یا محل کار خود را رنگ کنید و اینکه به چه لوازمی نیاز دارید؟
در ابتدا توجه داشته باشید که دیوار های کنونی شما کدام یک از شرایط زیر را دارد؟
آموزش رنگ آمیزی دیوار و سقف
اگر دیوار شما گچی است:
- ابتدا روی دیوار را در صورتی که دارای حفره و یا سوراخ است بوسیله بتونه آماده و با استفاده از کاردک و لیسه فلزی، بتونه بزنید تا جایی که با سطح دیوار یکی شود.
- سپس با یک سمباده شماره 120 الی 220 سطح کار را پس از 5 ساعت سمباده بزنید در حدی که کار یکدست و تمیز گردد.
- سپس به دیوار خود روغن زیر کار پایه آب زده (بسته به غلظت روغن زیر کار پایه آبی که خریداری می نمایید اگر رقیق است که هیچ و اگر غلیظ است آن را با کمی آب رقیق کنید طبق دستور العمل روی قوطی)، این روغن سریع خشک بوده و بدون بو می باشد، اگر روغن زیر کار پایه آب را با غلتک اجرا کنید راحت تر هستید.
- پس از خشک شدن، با استفاده از رنگ اکریلیک، پلاستیک و یا روغنی ( با توجه به نوع رنگ انتخابی خود) آن را با حلال مربوط به خودش رقیق نمائید.
- حلال رنگهای پلاستیک و اکریلیک، آب می باشد یعنی با آب رقیق می شوند، در حدی رقیق کنید که شبیه به دوغ شود، البته میزان نیاز به آب مصرفی، اغلب بر روی ظروف رنگ خریداری شده، نوشته شده است.
- اگر رنگ انتخابی شما روغنی می باشد، با استفاده از تینر روغنی آن را رقیق کنید.
- نکته: شما می توانید رنگهای ساختمانی اعم از اکریلیک، پلاستیک و روغنی را با استفاده از غلتک، قلم مو و یا پیستوله اجرا نمائید.
- نکته مهمی که در تمامی روشهای رنگ آمیزی ساختمانی مهم است، این است که شما باید رنگ را به حدی رقیق کنید که با سه الی چهار دست رنگ آمیزی به یک پوشش مناسب برسید و کاملا سطح را پوشش دهید و زیبایی لازم را حاصل کنید، اما اگر برای راحتی خودتان بخواهید رنگ را بصورت بیش از اندازه غلیظ بر روی سطح اجرا کنید، در نهایت رد قلم مو یا غلتک بر روی سطح می ماند و پس از خشک شدن رنگ، تمام زحمات شما بی فایده می شود و سط نا صافی را خواهید داشت.
آموزش رنگ آمیزی دیوار و سقف
جهت مشاهده پکیج های آماده تخفیف دار اینجا کلیک کنید…
رنگ آمیزی سقف داخل ساختمان:
- برای رنگ آمیزی سقف داخل ساختمان دیگر نیاز نیست حتما از روغن زیر کار و سمباده کشی استفاده کنید، فقط اگر سقف مورد نظر دارای حفره و یا زدگی می باشد، آن قسمت را با بتونه آماده همه کاره بپوشانید و پس از 5 ساعت فقط روی همان قسمت را کمی سمباده بزنید تا سطح بتونه شده با سطح های کناری آن یکی شود.
- معمولا رنگ مورد استفاده جهت رنگ آمیزی سقف، رنگ نیم پلاستیک می باشد ( در این مقاله تفاوت رنگ نیم پلاستیک با تمام پلاستیک را به طور کامل شرح داده ایم).
- رنگ نیم پلاستیک را با آب رقیق نموده و با استفاده از غلتک، اجرا نمائید، برای آنکه راحت تر باشید با یک عدد دسته غلتک 2.5 یا 3 متری خریداری کنید، به غلتک خود نصب کنید و راحت این کار را انجام دهید.
- معمولاً برای سقف تا دو دست (اگر رنگی که خریداری کرده اید دارای پوشش خوبی باشد) رنگ آمیزی کافی می باشد، اما اگر دیدید که میخواهید پوشش بهتری بگیرید این کار را تا سه دست انجام دهید.
نکته 1: رنگهای پلاستیک و اکریلیک بین نیم الی 1 ساعت به صورت سطحی خشک می شوند اما پیشنهاد می شود دست بعدی رنگ آمیزی را 2 ساعت بعد انجام دهید.
نکته 2: رنگ اکریلیک بدون بو و سریع خشک می باشد، یعنی برای اینکه محل خود را رنگ آمیزی کنید نیازی به تخلیه محل مورد نظر ندارید.
نکته 3: رنگ روغنی پس از هر دست رنگ آمیزی حداقل باید برای اجرای دست بعدی 12 ساعت مهلت داشته باشد، یعنی هر دست رنگ آمیزی پس از گذشت 12 ساعت می بایست انجام شود.
آموزش رنگ آمیزی دیوار و سقف
اگر دیوار شما دارای رنگ روغنی است:
اگر دیوار شما دارای رنگ روغنی است، یعنی رنگ کنونی آن رنگ روغنی می باشد و شما می خواهید بر روی آن رنگ اکریلیک یا پلاستیک بزنید به راحتی می توانید این کار را انجام دهید.
مراحل رنگ کردن دیواری که دارای رنگ روغنی می باشد ( با استفاده از رنگ اکریلیک یا پلاستیک):
- ابتدا سطح رنگ قبلی را با استفاده از دستمال نم دار تمیز کنید.
- اگر دیوار دارای فرو رفتگی، زدگی و یا خرابی در حد سطحی نهایتا تا عمق 2 سانتی متر است، آن را با استفاده از بتونه همه کاره بوسیله کاردک و لیسه، بتونه کنید.
- پس از گذشت 5 ساعت از بتونه کاری، قسمتهایی که بتونه کردید و قسمتهایی که دارای پستی بلندی روی کار می باشند را با استفاده از سمباده شماره 280 سمباده کنید.
- سپس گرد قسمتهایی که سمباده کردید را با استفاده از دستمال تمیز بگیرید به نحوی که بر روی کار هیچگونه گردی نماند.
- روغن زیر کار پایه آب را در صورتی که دارای غلظت مناسب می باشد با استفاده از غلتک بر روی کل قسمت هایی که میخواهید رنگ کنید اجرا کنید.
- پس از گذشت یک ساعت، رنگ اکریلیک یا پلاستیک مورد نظر خود را با آب به میزان مناسب (که معمولا بر روی بسته بندی رنگ مورد نظر میزان آن نوشته شده است)، رقیق نمایید و با استفاده از غلطک یا مغلویس یا قلم یا پیستوله اجرا نمائید.
- نکته مهمی که در تمامی روشهای رنگ آمیزی ساختمانی مهم است، این است که شما باید رنگ را به حدی رقیق کنید که با سه الی چهار دست رنگ آمیزی به یک پوشش مناسب برسید و کاملا سطح را پوشش دهید و زیبایی لازم را حاصل کنید، اما اگر برای راحتی خودتان بخواهید رنگ را بصورت بیش از اندازه غلیظ بر روی سطح اجرا کنید، در نهایت رد قلم مو یا غلتک بر روی سطح می ماند و پس از خشک شدن رنگ، تمام زحمات شما بی فایده می شود و سط نا صافی را خواهید داشت.
- اگر بخواهید بر روی رنگ روغنی که در حال حاضر بر روی دیوار دارید مجددا رنگ روغنی استفاده کنید، باید ابتدا روش بتونه را در صورت نیاز انجام دهید، سپس فقط رنگ روغنی خود را با استفاده از تینر روغنی رقیق نموده و اجرا کنید، رنگ روغنی باید بین هر دست رنگ آمیزی حداقل 12 ساعت فاصله داشته باشد.
اگر دیوار شما دارای رنگ روغنی و یا پلاستیک است می توانید همان روش اول که مربوط به دیوار گچی هست را انجام دهید، با این تفاوت که در این نوع نقاشی ساختمان، دیگر نیازی به زدن روغن زیر کار نمی باشد.
آموزش رنگ کردن دیوار با غلتک را اینجا ببینید…
برای رنگ کردن دیوار و سقف به این اقلام نیاز دارید:
- سمباده شماره 180 الی 280 (بسته به حجم رنگ آمیزی بین 1 الی 10 برگ).
- روغن زیر کار پایه آب (هر لیتر از روغن زیر کار پایه آب حدود 6 متر مربع را پوشش می دهد).
- بتونه همه کاره آماده ( بسته به میزان خرابی سطح دیوار بین 1 الی 4 کیلو).
- قلم مو شماره 2.5
- غلتک 25 سانت قطور و یا نیمه قطور همه کاره
- سینی غلتک
- دسته غلتک 2.5 یا 3 متری
- رنگ اکریلیک (هر کیلو در هر دست رنگ آمیزی 6 متر مربع را حدوداً پوشش می دهد).
- رنگ تمام پلاستیک یا نیم پلاستیک (مناسب تمامی سقف ها بغیر از سقف حمام و دستشویی و آشپزخانه که هر کیلو آن حدوداً 6 متر مربع را پوشش می دهد).
- رنگ روغنی (که هر کیلو در هر دست رنگ آمیزی 5 متر مربع را پوشش می دهد).
- در صورت انتخاب رنگ روغنی، خرید تینر روغنی برای هر کیلو حدوداً نیم لیتر مورد نیاز است.
توضیح: این سه مدل رنگی که در آخر لوازم مورد نظر نوشته شده، یعنی رنگ اکریلیک، پلاستیک و روغنی، کاملاً سلیقه ای می باشد یعنی شما می توانید یکی از آنها را انتخاب کنید، اما توجه داشته باشید که برای سقف دستشویی و حمام و آشپزخانه باید از رنگ روغنی استفاده کنید و سقف الباقی آپارتمان با رنگ نیم پلاستیک قابل استفاده است.
تفاوت رنگ نیم پلاستیک و تمام پلاستیک را در اینجا می توانید بخوانید…
نکته مهم:
در نظر داشته باشید اگر بخواهید رنگ دیوارهایتان را کرم، استخوانی، شیری، طوسی، آبی روشن، آبی تیره، نوک مدادی و یا هر نوع رنگ دیگری کنید می توانید این لینک را ببینید و آموزش ترکیب رنگها را مطالعه نمائید، در اغلب موارد رنگ سفیدی به عنوان پایه، که در این مقاله نام برده شد استفاده می گردد.
برای رنگ پایه آب از مادر رنگ پایه آب و برای رنگ روغنی از مادر رنگ روغنی استفاده کنید، البته برای تمامی رنگها بدون محدودیت پایه آب یا روغنی بودن آن می توانید از خمیر یونیورسال که همه جانبه است نیز استفاده کنید.
در ضمن شما می توانید از پکیج اقتصادی رنگ آمیزی دیوار فروشگاه ما خرید کنید که دارای هدیه نیز می باشد، البته این موارد را در صورت نیاز می توانید به صورت جداگانه نیز به راحتی از فروشگاه اینترنتی رنگ و ابزار خریداری نمائید.
آموزش رنگ آمیزی دیوار و سقف
این مقاله بصورت اختصاصی توسط فروشگاه اینترنتی رنگ و ابزار دات کام تولید گردیده است و هرگونه کپی برداری از آن با ذکر منبع بلا مانع است.