11 محصولات
نمایش سبد خرید
جمع جزء: 2,158,500 تومان
بهترین نوع رنگ برای نقاشی ساختمان
یکی از بهترین روشها برای ایجاد تغییر و تنوع در دکوراسیون داخلی، نقاشی ساختمان است. با استفاده از این روش شما میتوانید به راحتی و با قیمتهای نسبتا ارزان، حس و حال تازهای به فضای خانه خود ببخشید. رنگآمیزی خانه حتی در بهداشت آن نیز موثر است. هیچ منظرهای بدتر از یک خانه با سقف و دیوارهای آلوده و کثیف نیست! رنگهایی که غبار گرفته باشند یا لایهای از دوده روی آنها باقی مانده باشد، هم برای سلامت شما مضر هستند و هم فضای خانه را دلگیر میکنند.
انواع رنگهای ساختمانی با دامنه تنوع بالا وجود دارد. هر یک از رنگها، ویژگیها و کارایی خاص خود را دارند. به همین دلیل لازم است قبل از انتخاب رنگ، با ویژگیها، مزایا و معایب هر یک آشنا شوید و بدانید که هر گزینه برای استفاده در کدام قسمت خانه مناسبتر است. در ادامه انواع رنگهای ساختمانی را معرفی میکنیم و بهترین روشهای استفاده از آنها را بررسی خواهیم کرد.
با صرف کمی زمان و کسب مقداری اطلاعات، میتوانید بهترین رنگ را انتخاب کنید و فضای شاد و زیباتری برای خانه خود بسازید. بعضی رنگها نیاز به نیروی متخصص ندارند و میتوانید خود با کمک اعضای خانواده آنها را اجرا کنید.
انواع رنگهای ساختمانی
این روزها گزینههای متعددی برای رنگآمیزی خانه پیش رو داریم. از رنگهای قدیمی تا رنگهای دکوراتیو جدید که هر یک زیبایی خاص خود را دارند. در ادامه به معرفی هر یک از این موارد و بررسی ویژگیهای آنها میپردازیم.
رنگ روغنی
این رنگ از قدیمیترین انواع رنگهای ساختمانی محسوب میشود که در سه نوع براق، مات و نیمهبراق موجود است. رنگ روغنی براق بیشتر برای در و پنجرهها استفاده میشود و به عنوان عایق و ضد زنگ نیز عمل میکند.
مزایای رنگ روغنی به شرح زیر است:
از معایب رنگهای روغنی میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
رنگ آکریلیک
در گذشته این نوع رنگ به دلیل دوام و درخشندگی، بیشتر در صنعت خودرو به کار میرفت. در سال ۱۹۳۴ یک شرکت آلمانی به نام BASF رنگ آکریلیک را توسعه داد و به تدریج پیشرفتهای بسیاری در این زمینه صورت گرفت. در نهایت رنگ آکریلیک به عنوان یک محصول تجاری وارد بازار شد و مورد توجه طراحان دکوراسیون و نقاشان ساختمان قرار گرفت.
برخی از مزایای این نوع از رنگهای ساختمانی به شرح زیر است:
رنگ پلاستیک
رنگ پلاستیک هم از انواع رنگهای ساختمانی قدیمی محسوب میشود و در انواع مختلف و با کیفیتهای متنوعی در بازار وجود دارد.
مزایای رنگ پلاستیک به شرح زیر است:
از جمله معایب رنگهای پلاستیک میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
رنگ پتینه
این نوع رنگ نیز یکی از انواع جدید رنگهای ساختمانی دکوراتیو است که روز به روز طرفداران بیشتری پیدا میکند. در رنگآمیزی با این نوع رنگ دیگر به طرحهای کارخانهای محدود نخواهید بود و میتوانید طرحی مطابق با سلیقه خود روی دیوارها پیاده کنید. پرطرفدارترین تأثیر پتینه، قدیمیسازی یا distressing است. فرآیندی که به سطوح مختلف حالتی قدیمی و آنتیک میبخشد و حس و حالی کلاسیک را به فضای مدرن خانه امروزی میآورد.
رنگ پتینه مزایای بسیاری دارد که برخی از آنها به شرح زیر هستند:
رنگ مولتی کالر
رنگ مولتی کالر از دسته رنگهای ساختمانی دکوراتیو و جدید است. مولتی کالر پس از اجرا با چند رنگ دیده میشود؛ یعنی یک زمینه با رگههایی از رنگهای مختلف.
مزایای رنگ مولتی کالر به شرح زیر است:
رنگ بلکا
رنگ بلکا رنگی است که در ساخت آن از الیاف سلولزی استفاده شده و حالتی شبیه کاغذ دیواری دارد.
مزایای این نوع از رنگهای ساختمانی به شرح زیر است: